Aantal producten:0
Totaalprijs:€ 0,00
Educatie

Samenwerking Rijn IJssel en Smaakvol

 

Al sinds de start van Smaakvol is Rijn IJssel regionaal opleidingscentrum betrokken bij de uitvoering van het evenement. Studenten van diverse opleidingsrichtingen zetten zich vier dagen lang in voor de organisatie, de deelnemende bedrijven en de bezoekers.

Studenten van de opleiding ‘Culinary & Hospitality Academy’ van Rijn IJssel Vakschool Wageningen sturen medestudenten van diverse horecaopleidingen van Rijn IJssel aan in het keukenwerk en gastheerschap.

Academia Barilla NL is een unieke samenwerking tussen het vermaard opleidingsinstituut voor de authentieke Italiaanse gastronomie van de Barilla Group uit de Italiaanse stad Parma en Rijn IJssel, regionaal opleidingencentrum in Arnhem, Wageningen en omstreken. Rijn IJssel mag als enige school binnen de Benelux het aanbod van Italiaanse gastronomie aanbieden onder accreditatie van Academia Barilla. Tijdens Smaakvol zullen docenten en studenten van Rijn IJssel u meenemen naar Italiaanse sferen. Kom langs, doe mee aan een workshop en maak, vul, kook en eet uw eigen gemaakte pasta. Voor meer informatie: http://www.academiabarilla.nl


Voor de meewerkende studenten van Rijn IJssel is Smaakvol een mooi evenement om praktijkervaring op te doen. Een boeiende samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven!