Programma

Smaakvol Lustrum Editie
3 t/m 6 September
- Gele Rijders Plein, Arnhem -

Do 3/9

Smaakvolle zaken (ticketverkoop)
De donderdag staat zoals elk jaar in het teken van Smaakvolle Zaken. Deze avond is het eerste grote netwerkevent na de zomer en daarmee de uitgesproken mogelijkheid om het leeuwendeel van uw Arnhemse netwerk weer te ontmoeten. Deze avond is exclusief voor tickethouders. Deze all-in tickets zijn via deze website te koop. Bent u lid van Ondernemers Kontakt Arnhem of Koninklijke Horeca Nederland? Dan kunt u via hen een behoorlijke korting krijgen!

17:00
Terrein open
18:30
Officiële opening door de Rijn IJssel de Nederlandse Musical Academie
19:00
Keynote Speaker Pierre Wind over de ‘smaak van zakendoen’
20:00
Prominenten kookwedstrijd
21:00
Onbeperkt netwerken met culinaire verwennerij!
00:00
Einde Smaakvolle Zaken 2015

Vr 4/9

Food & Fashion (gratis toegang)
Vrijdag is de eerste publieksdag en staat in het teken van Arnhem als modestad. Met de binnenstad, Artez en natuurlijk het Modekwartier heeft Arnhem een unieke inbreng in het internationale modelandschap. Wij gaan deze avond de samenwerking aan met enkele van deze partijen om een deel van het Arnhemse aanbod aan u te presenteren!

Deze avond wordt ook voor de tweede maal de Smaakvolgers-award uitgereikt aan dat deelnemende restaurant dat zich het beste presenteert op Smaakvol. Hierbij wordt gekeken naar aankleding, gastvrijheid en culinaire kwaliteiten. Deze prijs wordt uitgereikt door een kundige jury vanuit de online foodlovers-community Smaakvolgers.nl

15:00
Open (Programma volgt.)

Za 5/9

John Frost's Airborne BBQ (gratis toegang)
September staat in Arnhem altijd in het teken van herdenken van Operation Market Garden. Maar met het element Bridge to Liberation wordt er ook gevierd. Smaakvol is trots een onderdeel van deze herdenkingen en vieringen te mogen zijn.
Op deze zaterdag wordt in Oosterbeek de jaarlijkse Airborne Wandeltocht; ’s werelds grootste eendaagse wandeltocht, gelopen. Wij nodigen alle deelnemers aan deze mars van harte uit om Smaakvol te komen bezoeken en weer aan te sterken! Wij hebben alle deelnemende restaurants uitgedaagd om een extra gerecht op de kaart te zetten deze dag waarin het gebruik van BBQ, Green Egg of smoker centraal staat. Bent u ook zo benieuwd hoe de leukste bedrijven van Arnhem en regio hier invulling aan geven?

13:00
Open

Zo 6/9

Families met smaak (gratis toegang)
De laatste dag van het evenement en traditioneel de dag met de meeste jeugdige bezoekers. Daarom staat een groot deel van de workshops open voor de kleintjes, zodat ook zij op jonge leeftijd al smaken leren kennen en hun culinaire talenten kunnen ontdekken.
Vandaag is ook de UITboulevard op volle kracht aanwezig rond het Bartokplein. Van hieruit vertrekken verschillende culturele wandelingen die natuurlijk ook ons terrein even aandoen. Het belooft dus een gezellige dag te worden voor jong en oud!

13:00
Open
website by AGN